SKØNHEDSBEHANDLINGER

Skønhedsbehandlinger

Det kan være svært at navigere i skønhedsbehandlingernes univers. Der findes utallige former for skønhedsbehandlinger og tiden tyder på at dette univers kun bliver større med tiden. Det kan føles som en jungle at finde frem til den rigtige behandling, og når den er fundet skal du finde den rigtige skønhedsklinik. 

Det kan være omfattende at undersøge dette, og generelt at blive helt klog på, om skønhedsbehandlinger er noget for en selv. Vi vil forsøge at gøre dig klogere på nogle af de mest anvendte behandlinger og hjælpe dig at finde den helt rigtige skønhedsbehandler til dig. 

Hvordan fungerer permanent hårfjerning?

Typer af permanente øjenbryn

Ved denne form for skønhedsbehandling, kan du med tiden blive hårfri. Her går en laser ind og nedbryder hårsækkene og laseren laver ikke skader på din hud. Det kræver ofte en del behandlinger før hårene går helt væk.

Dog skal det siges, at behandlingen kun effektivt går ind på de mørke hår på de ønskede områder. Det er ikke muligt at fjerne lyse hår. Det kan være smertefuldt at få fjernet hår på denne måde, men smerten er kortvarig og du kan sagtens fortsætte din dag uden problemer bagefter. Du kan læse mere om permanent hårfjerning her.

Hvordan fungerer fedtfrysning?

Fedtfrysning er en enormt populær form for skønhedsbehandling. Det er den bl.a. fordi det er en behandling uden kirurgisk indgreb. Skønhedsbehandlingen har de fordele, at det er en meget skånsom form for behandling og det tager meget kortere tid end en fedtsugning og du kan få den foretaget uden at lægge dig syg. 

Det er en skønhedsbehandling der omfatter mindre fedtdepoter, og virker ved at kulden fryser fedtcellerne ned hvilket de ikke kan tåle.

Du kan læse mere om fedtfrysning her.

Anbefalet klinikker

Chiang Rai Wellness

Skøn massage i Hellerup. Til dig der ønsker en mere afslappet og afspændt hverdag. Vi tilbyder professionel wellness massage i København.

Min skønhed

Da Min Skønhed startede i tidernes morgen, var det på baggrund af den helt store passion for skønhed og velvære. Men bliver du inden en behandling, vejledt og rådgivet som du skal?

Malene Guldbach

At skulle til at komme hos en ny skønhedsklinik, handler i høj grad om kemi og tillid imellem dig og behandleren, da det er fundamentet for en behagelig oplevelse der skal gentage sig.

Få uforpligtende tilbud på skønhedsbehandlinger

Er du interesseret i en skønhedsbehandling? Eller måske har du lyst til at høre mere og blive lidt klogere? Inde på Skønhedsportalen er der samlet de bedste behandlere indenfor de nyeste skønhedsbehandlinger. Så kan du få 3 uforpligtende tilbud så du kan overveje hvilken behandler er den rigtige for dig. 

Kontakt os idag!

    beauty style logo

    Følg Beauty Style på SoMe