Kosmetisk Tandpleje

 

Nogle mennesker påstår, at det pæneste smykke man kan eje er flotte hvide tænder. Ønsker du dig, at kunne vise dine tænder frem med stolthed og selvtillid? Pæne hvide tænder bliver ofte forbundet med god velvære samtidig med at det bidrager til et boost af selvtillid.

Dit smil er en essentiel del af din personlighed, og hvis du føler en vedvarende utilfredshed pga. af dine tænder, så kan det bl.a. være med til at, du ubevidst skjuler dit smil i selskab med andre mennesker.

Kosmetisk Tandpleje
I dag findes der heldigvis en hel masse klinikker rundt i Danmark, som har erfaring med at kosmetisk tandpleje. De kometiske behandlinger omfatter oftest et optimeret udseende og beskæftiger sig dermed ikke med kirurgiske indgreb som eksempelvis tandkødssygdomme.
 
Det kan være at man har en enkelt tand, som sidder lidt skævt, til nogle misfarverede tænder, eller en flækket tand. En kosmetisk tandbehandling giver dig et pænere smil, men det kan også være med til at forbedre dit tandsæt. Måske har du nogle gamle fyldninger, som skal fjernes til fordel for eksempelvis plast.

Mulighederne er også for at få rettet dine tænder, så de ligger tættere på hinanden, og dermed ikke opstår tandkødssygedomme fra efterladte madrester.

Hvilke behandlinger kan jeg få?

En af de mest almindelige opgaver, som de kosmetiske tandklinikker arbejder med er misfarverede tænder. Her er det typisk farvestofferne fra madvarer, tobak og kaffe som bidrager til de misfarverede tænder.

I andre tilfælde har der været en tandlæge involveret og eksempelvis udført en rodbehandling eller lavet en plastfyldning. Et andet hyppigt problem er, når folk kommer ind med knækkede tænder, hvor der enter mangler ét lille hjørne af en tand, eller hvor både tænder samt dele af kronerne er delvis ødelagte.

Hvis du finder ud af, at du gerne vil prøve kosmetisk tandpleje, så findes der flere forskellige behandlinger, som kan sikre at du får det smil, som du altid har ønsket.

For at nævne nogle af de mere populære behandlinger, så bruger de fleste klinikker noget der hedder blegeskinner, med det simple formål at farve tænderne hvidere.

Denne type behandling er særdeles fordelagtig, da skinnerne fremstilles individuelt og dermed skabe et unikt aftryk af dine tænder. Typisk får du også lov at tage skinnerne med hjem, så du til hver en tid selv kan blege dine egne tænder.

Det kan jo ske for en hver, at man på en eller anden måde flækker én eller flere tænder. I de tilfælde hvor det er én eller begge fortænder som bliver flækket, kan der eksempelvis fremstilles en krone af porcelæn. Det er en særdeles simpel måde at redde noget, som potentielt kan være til så stor gene.

Dine personlige blegeskinne
Få hvide tænder
Bestil tid hos en kosmetisk tandplejer
Før man tager kontakt til en kosmetisk tandlæge, skal man altid huske på at der ikke eksistere en facitliste for, hvordan tænder skal se ud. Det er op til den enkelte at vurdere, hvornår man har den bedste velvære med sit tandsæt.

Er du i tvivl om dine muligheder?

Ofte kan det være et følsomt evne, når man overvejer en kosmetisk tandbehandling, da det ofte bunder sig i en længerevarende problemstilling.

Det anbefales derfor, at man tager kontakt til en erfaren kosmetisk tandlæge, så man kan få tilbudt den nødvendige vejledning samt rådgivning og dermed komme i behandling på bedst mulige vis.

I takt med at man søger vejledning hos en professionel, giver det en fordel til begge parter, da rammerne for en god forventningsafstemning finder sted.