KUNSTIGE NEGLE

Kunstige negle

Måske står du og overvejer om du skal prøve at få dig kunstige negle, for det ser jo knald godt ud, når du ser andre har dem! Der findes faktisk rigtig mange muligheder, når man har besluttet sig for at få lavet kunstige negle. Samtidig er det også en god måde, hvor du ikke kun forkæler dig selv, men dine negle vil også takke dig.

Om du er typen som bare elsker at have lange og farverige negle, eller om du bare gerne vil styrke dem, så følg med i det nedenstående og bliv klogere på hvordan du både kan få pæne og holdbare negle.

Typer af kunstige negle

Der findes flere alternativer af behandling, men ofte afhænger det af om man ønsker en reguler kosmetisk behandling, eller om man blot mangler en negleforstærkende behandling. I det følgende vil vi prøve at fortælle lidt om tre populære behandlinger samt hvilke muligheder de giver. Valget vil stå mellem Akryl negle,  Gele negle og til sidst, ‘Shellac’ negle.

Akrylnegle er en god løsning når man både ønsker et pænt kosmetisk look, hvor man laver farverige og langt negle. På den anden side kan man også blot forstærke din egen negl, hvilket er en simpel men meget effektiv behandling, da man som sagt forstærker neglen og opnår et naturligt og pænt look.
 
Fordelen med Akryl neglen er, at den laves med en kombination af pulver og væske, hvilket betyder at man ikke skal sidde under UV lampen, da neglen er selvhærdende. Man skal dog være lidt forsigtig de første 24 timer efter applikationen, fordi neglen har brug for at hærde fuldt ud.

Gelnegle tilbyder flere af de samme løsninger, som akrylneglen gør, hvor der både er mulighed for at få lavet et kosmetisk look samtidig med at gelen er med til at gøre neglen meget holdbar. Dog kan man sige, at det fordelagtige med geleneglen er, at den er meget lettere at arbejde med, fordi den ikke hærder af sig selv.

Gelenegle er meget fleksibel at forme, hvilket betyder at man får lov til at være meget mere kreativ med eksempelvis længden af neglen. Her kræves der dog, at man anvender UV lampen, så geleen får lov at hærde.

Sammenlignet med de forrige to neglebehandlinger, så skiller Shellac negle sig ud på den måde, at det i princippet er en form for neglelak. På samme måde som man lægger traditionel neglelak på, vil Shellac fungerer som en meget stærkere udgave hvor den holder sig pæn længere, uden at krakelere eller bliver mærket på.

Anbefalet klinikker

Chiang Rai Wellness

Skøn massage i Hellerup. Til dig der ønsker en mere afslappet og afspændt hverdag. Vi tilbyder professionel wellness massage i København.

Min skønhed

Da Min Skønhed startede i tidernes morgen, var det på baggrund af den helt store passion for skønhed og velvære. Men bliver du inden en behandling, vejledt og rådgivet som du skal?

Malene Guldbach

At skulle til at komme hos en ny skønhedsklinik, handler i høj grad om kemi og tillid imellem dig og behandleren, da det er fundamentet for en behagelig oplevelse der skal gentage sig.

Er kosmetiske negle kun til kvinder?

Der kan være mange forskellige grunde til, at man er utilfreds med sine naturlige negle. Hvis man eksempelvis har en hudsygdom som psoriasis og dermed kæmper en daglig kamp for at gemme sine negle, med frygt for hvad andre mennesker tænker, vil det blive en umulig opgave i længden.

Hvis man også tager i betragtning af, at man faktisk bruger sine hænder rigtig meget gennem en daglig dag, kan det hurtigt resultere i en markant dårligere livskvalitet.

I andre tilfælde findes der generelt bare mange mennesker, som har tendens til at deres negle bare er for bløde og dermed knækker lettere. I begge situationer er kunstige negle en særdeles god og bekvem løsning.

Hvilke fordele er der ved at få lavet sine negle?

Der findes uendelig mange muligheder til hvordan man ønsker at få lavet sine kunstige negle. Hvis man ofte står med det problem, at man let kommer til at brække én negl, så findes der en meget hurtig og enkel mulighed hvor man forstærker neglene, så de forbliver holdbare i længere tid.

Somme tider er det nødvendigvis ikke et decideret problem, som gør at man ønsker at få lavet kunstige negle. Nogle gange er det rent og skær en kosmetisk ting, at man ønsker sine negle lidt ekstra fine til eksempelvis en fest.

En tur på neglesalonen er også en rigtig god måde, at skaber noget kvalitetstid sammen med veninden, søster eller mor. Det kan være det lille pusterum i hverdagen, eller bare følelsen af at man kan læne sig tilbage og blive forkælet, når man har brug for det.

Den rette kost bidrager med naturlige sunde og holdbare negle

Det er måske ikke alle sammen, som er klar over det, men den rette kost bidrager med at gøre dine negle sunde og dermed også flottere og mere holdbare.

Hvis negle-sundhed betyder noget for en, så er næringsstoffer vejen frem. Er man god til bl.a. at tage vitaminer, mineraler, calcium og jern så kan man lettere forhindre at få svage negle, der nemt flosser.

Et andet vigtigt element, som man skal huske på for at holde neglene sunde og stærke er, at man jævnligt skal indtage vand. Det siges, at man skal kunne vedligeholde ca. 16% vand i kroppen, hvilket er det niveau som bl.a. bidrager til at de ikke knække lige så let.

I takt med at man holder dem sunde og stærke, så vil de samtidig også vokse i en naturlig hastighed. Det, som man også skal tænke på er, at negle vokser utrolig hurtigt. Faktisk, så vokser de dobbelt så hurtigt som tånegle, og hvis man befinder sig i konstant varme, så bidrager det igen til at en endnu hurtigere vækst.

Kontakt os idag!

    beauty style logo

    Følg Beauty Style på SoMe