PERMANENT MAKEUP

Permanent makeup

Permanent makeup er et ord der beskriver flere forskellige behandlinger til det permanente ansigt. Behandlingerne skal udføres af en micropigmentist.

Den udførende micropigmentist skal være registreret hos sikkerhedsstyrelsen og leve op til de krav der stilles i henhold til lovgivningen.

Du kan eksempelvis få lavet permanent makeup hos Malene Guldbach.

Permanent makeup dækker bland andet over:

Permanente øjenbryn

Typer af permanente øjenbryn

powder brows ikon Powder brows

Med powder brows (også kaldt ombre brows) ligger man en skygge på dine egne øjenbryn, så de får en effekt af at være tegnet op, og dermed slipper du for at tegne dem op hver dag. Powder brows laves med en tatoveringsmaskine der er udviklet til formålet.

hairstroke brow ikon Hairstrokes/Microblading

Med hairstrokes laver vi det der hedder microblading, hvor man med en microblade, laver små fine snit i huden, der bliver til dine nye smukke øjebryn.

hybrid brow ikon Hybrid brows

Hybrid brows er en blanding af de to ovenstående metoder, hvor du får effekten af at du stadigt har øjenbryn, men at de også er tegnet op. Dette er en ret populær metode, da den minder meget om det ritual mange af os har når vi skal til fest eller i byen. På den måde behøver du ikke vente på en festlig lejlighed, da det ikke tager dig tid om morgenen.

Permanent eyeliner

Permanent eyeliner er prikken over i’et til at gøre din hverdag bare en smule nemmere. Med permanent eyeline slipper, du nemlig for at tegne din eyeliner op hver morgen, da denne bliver tatoveret. Det er vigtigt at du bruger en dygtig og engagere micropigmentist til denne behandling, da du er ret tæt på øjet.

Anbefalet klinikker

Chiang Rai Wellness

Skøn massage i Hellerup. Til dig der ønsker en mere afslappet og afspændt hverdag. Vi tilbyder professionel wellness massage i København.

Min skønhed

Da Min Skønhed startede i tidernes morgen, var det på baggrund af den helt store passion for skønhed og velvære. Men bliver du inden en behandling, vejledt og rådgivet som du skal?

Malene Guldbach

At skulle til at komme hos en ny skønhedsklinik, handler i høj grad om kemi og tillid imellem dig og behandleren, da det er fundamentet for en behagelig oplevelse der skal gentage sig.

Permanent makeup læber

Permanent makeup til læber er lige nu meget efterspurgt. Mange gør det enten for at skabe en anti-age effekt, for at få et mere ungt look, da man kan miste farven på læberne med årende. Andre vil bare gerne undgå at skulle påføre læbestift flere gange om dagen.

Permanente læber kan laves på flere forskellige måde afhængig af behov.

 • man kan få dem farvet i en tone der giver en læbestifts effekt,
 • man kan tone dem for at give dem lidt mere glans, eller
 • give dem et mere fyldigt look hvilket også kan opnås med denne behandling, så man slipper for større kosmetiske indgreb.

Hvad skal jeg være opmærksom på med permanent makeup?

Permanent makeup ombærer flere forskellige behandlinger til dit ansigt. Behandlingerne skal udføres af det man kalder en micropigmentist. Den udførende micropigmentist skal være registreret hos sikkerhedsstyrelsen og leve op til de krav der stilles i henhold til lovgivningen.
 • Efter den første behandling er det vigtigt du kommer ind til et re-touch ca. 4-8 uger efter, da der som regel er behov for at tilføje lidt ekstra.
 • Selvom det hedder permanent makeup er det i sidste ende kun semipermanent. Det vil sige, at det forsvinder efter 5-10 år af sig selv. Nogle behandlinger kræver derfor et touch-up 1 gang om året.
 • Det er vigtigt at du får det lavet hos en klinik der bruger godkendte farver, da det kan være fatalt hvis der bliver brugt almindeligt tatoveringsblæk.

Eyelash extensions

Med eyelash extension påsætter man kunstige øjenvipper på dine egne naturvipper. Eyelash extensions kan både laves som:
 • Single lash
 • Volumen lash
 • Hybrid lash
Uanset hvilken metoderne man vælger kan man både justere længde og tykkelse på ens vipper. Har du allerede de øjenvipper du drømmer om men er du bare mega træt af at stå med vippebukker om morgenen, så vil vi anbefale dig et lash lift. Med et lash lift skaber man det naturlige buk i dine vipper så du slipper for at lave det hver morgen. For at få det komplette morgen ritual, kan du også få farvet dine vipper, så du får den her naturlige mascara effekt.

Kontakt os idag!

  beauty style logo

  Følg Beauty Style på SoMe