Permanent Makeup

Permanent makeup og et ord der beskriver flere forskellige behandlinger til det permanente ansigt. Behandlingerne skal udføres af en micropigmentist.

Den udførende micropigmentist skal være registreret hos sikkerhedsstyrelsen og leve op til de krav der stilles i henhold til lovgivningen.

Du kan eksempelvis få lavet permanent makeup hos Malene Guldbach.

Permanent makeup dækker bland andet over:

Permanente øjenbryn – Powder Brows, Hairstrokes og Hybrid.

Powder Brows

Med Powder brows også kalde ombre brows ligger man en skygge på dine egne øjenbryn, så det får den her effekt af at være tegnet op, til gengæld slipper du så for at tegne dem op hver dag. Powder brows laves med en tatoveringsmaskine der er udviklet til formålet.

Hairstrokes/ Microblading

Med hairstrokes laver vi det der hedder microblading, hvor man med en microblade, laver små fine snit i huden, der bliver til dine nye smukke øjebryn.

Hybrid Brows er en blanding af de 2 ovenstående metoder, hvor du får effekten af at du stadigt har øjenbryn, men at de også er tegnet op.

Dette er en ret populær metode, da den minder meget om det ritual mange af os har når vi skal til fest eller i byen.

På den måde behøver du ikke vente på en festlig lejlighed, da det ikke tager dig tid om morgenen at ligne en million.

Permanent eyeliner

Permanent eyeliner er prikken og I’et, så er du rigtigt tæt på kun at skulle ræ dit hår inden du går ud af døren, hvis du læser de tips vi har længere nede.

Med permanent eyline sliper, du for at tegne din eyeliner op hver morgen, da denne bliver tatoveret. Det er vigtigt at du bruger en dygtig og engagere micropigmentist til denne behandling, da du er ret tæt på øjet.

Permanente læber:

Permanente læber kan laves på flere måde afhængig af behov.

Nogle ønsker dem farvet i en tone der gæve en læbestifts effekt, nogle ønsker at blot at tone dem for at give dem lidt mere glans og andre ønsker et mere fyldigt look hvilket også kan opnås med denne behandling, så man slipper for større kosmetiske indgreb.

Hvad skal jeg være opmærksom på med permanent makeup?

  • Efter den første behandling er det vigtigt du kommer ind til et re-touch da der som regel er behov for at tilføje lidt ekstra. Retouchet laves typisk efter 4-8 uger.
  • Permanent makup er det der hedder semipermanent hvilket vil sige, at de forsvinder efter 5-10 år af sig selv. Så ønsker du at beholde dine bryn, skal du ca. 1 gang årligt ind og have lavet et touch up, for at holde farven.
  • Det er vigtigt at du får det lavet hos en klinik der bruger godkendte farver, da det kan være fatalt hvis der bliver brugt almindeligt tatoveringsblæk.

Eyelash Extensions

Eyelash extensions er det perfekte supplement til det er permanente ansigt, da du kan få lige netop de øjenvipper du drømmer om.

Med eyelash extension påsætter man kunstige øjenvipper på dine egne naturvipper. Eyelash extensions kan både laves som det der hedder:

Single lash, Volumen lash eller hybrid lash.

Og uanset hvilken af metoderne man vælger kan man både justere længde og tykkelse på ens vipper.

Har du allerede de øjenvipper du drømmer om men er du bare mega træt af at stå med vippebukker om morgenen, så vil jeg anbefale dig et lash lift.

Med et lash lift skaber man det naturlige buk i dine vipper så du slipper for at lave det hver morgen. For det komplette morgen ritual, kan du også få farvet dine vipper, så du får den her naturlige mascare effekt.

God vind med det permanente ansigt og det perfekte morgen ritual, hvor du bruger tiden på at drikke kaffe, spise morgenmad og hygge med børnene.